Σπύρος Μαυριδόγλου – ”Face2face” & ”tostoixima”

Molto Radio

Σπύρος Μαυριδόγλου – ”Face2face” & ”tostoixima”

Ο Σπύρος Μαυριδόγλου ραδιοφωνικός παραγωγός του www.molto-radio.com αλλά και αρθρογράφος, μας παρουσιάζει τις δύο ραδιοφωνικές του εκπομπές αλλά μαθαίνουμε και για τον ίδιο. Ποιός λοιπόν είναι ο Σπύρος ;

-Σπύρο,γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με το ραδιόφωνο;

To ραδιόφωνο μου έκανε συντροφιά απο τότε που με θυμάμαι..και πριν περίπου 7 χρόνια είχα βρεθεί σε  μια εκπομπή καλεσμένος ως τραγουδιστής του Χιπ Χοπ μαζί με  τον Γεράσιμο που έχουμε το συγκρότημα infesti..μετά λοιπόν απο την συνέντευξη μιλήσαμε με τον Σταύρο Μορτή και αναλάβαμε να διασκεδάζουμε με τον δικό μας τρόπο την βραδινή ζώνη της Παρασκευής τους ακροατές..ε απο τότε το λάτρεψα νιώθω λες και είμαι στο χώρο μου όταν βρίσκομαι στο στούντιο..

-Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να διαθέτει κάποιος, για να γίνει ραδιοφωνικός παραγωγός; Νομίζω το ποιο σημαντικό είναι να περνάς μέσα απο την φωνή σου αυτο που νιώθεις ..και με έναν μαγικό τρόπο να σε καταλαβαίνουν χιλιάδες ψυχές..

-Τι θέλεις να βγάλεις μέσα από τη ραδιοφωνική σου εκπομπή;

θέλω να ταξιδέψουμε μαζί σε κάθε μουσική γωνιά της Ελλάδας..Απο μεγάλες γνωστές και σπουδαίες προσωπικότητες της Ελληνικής σκηνής μεχρι τον πιο μικρό και ρομαντικό οργανοπαίχτη..απο την πιο λαϊκή γειτονιά μεχρι την πιο σκληρή όψη της μουσικής..

-Υπάρχει κάποια έντονη ανάμνηση κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής σου εκπομπής;

Πολλές αλλα θα σου πω αυτό που με γέμιζε κάθε φορά και περισσότερο..Είναι τα μηνύματα αγάπης αλλά και σεβασμού που δέχεσαι απο πλήθος κόσμου που στην ουσία δεν τους γνωρίζεις αλλα ταυτόχρονα τους ξέρεις τόσο καλά..Θυμάμαι διάβαζα για μέρες τα μηνύματα που δεχόμαστε απο ανθρώπους που αγκάλιασαν την δουλειά μας..το κάνω ακόμα και σήμερα..Μπορεί για να μου φτιάξει η διάθεση να μπώ και να διαβάσω μηνύματα του κόσμου όταν δεν είμαι καλά..

-Πώς είναι το ιδανικό ραδιόφωνο για σένα;

Ιδανικό είναι όταν το “ραδιόφωνο” τα βρίσκει με τους παραγωγούς και συνυπάρχουν αρμονικά.. Π.χ εγώ δεν θα ήμουν ποτέ κάπου που δεν θα άφηναν να είμαι 100% ο εαυτός μου..Γιαυτό κιόλας λατρεύω τους συνεργάτες μου..

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος σου στον αέρα;

Ήμουν πολύ άπειρος ακόμα και μου είχε φύγει μια λέξη που δεν έπρεπε να την πω..αλλα ευτυχώς παίζαμε μετα απο της 12 το βράδυ

-Μίλησε μας για τις εκπομπές σου.

Η μια λέγεται Face2face και παίζει κάθε παρασκευή στις 21:00 οπου ταξιδεύουμε σε διάφορα μουσικά μονοπάτια , η κάνουμε όμορφα αφιερώματα σε καλλιτέχνες – σε είδη μουσικής και κάποιες φορές έχουμε συνεντεύξεις απο σπουδαίους καλλιτέχνες και μιλάμε για την ζωή τους την δουλειά τους και άλλα πολλά..Νομίζω οτι θα σας αρέσουν τα ταξίδια στο χρόνο μέσα απο την μουσική που πραγματοποιούμε στο Face2face..

Η άλλη Λέγεται tostoixima.gr είναι αθλητική εκπομπή που μιλάμε για την επικαιρότητα για προγνωστικά..και γενικά επικεντρωνόμαστε στον κόσμο του αθλητισμού..μαζί μου έχω τον σπουδαίο Αλέξανδρο Χρηστάκο που είναι καταπληκτικός γύρο απο τα αθλητικά ρεπορτάζ αλλά και τα προγνωστικά..

-Αν μπορούσες, ποιον θα έφερνες καλεσμένο στην εκπομπή σου και γιατί;

Στο Face2face θα ήθελα πολύ τον Γιάννη Πάριο , ο Λεωνίδας Μπαλάφας και ο Γιάννης Αγγελάκας.. Νομίζω οτι θα ήταν καταπληκτική εκπομπή που θα ενδιέφερε και τον κόσμο..

Απο κει και πέρα  tostoixima.gr θα ήθελα πολύ παίχτες που πέρασαν απο Ελληνικές ομάδες και άφησαν το στίγμα τους..όπως ο Διαμαντίδης , ο Σπανούλης , Ο καραπιάλης ο Στολτίδης μπορώ να σκεφτώ πάρα πολλούς..

-Τι αγαπάς και τι µισείς στο ραδιόφωνο;

Λατρεύω τον τρόπο που επικοινωνείς με τον κόσμο μέσω της μουσικής ,λατρεύω να ετοιμάζω τα θέματα για την εκπομπή..ουσιαστικά μαρέσουν τα πάντα γύρω απο το ραδιόφωνο.. Μισό οτι προσπαθούν να μειώσουν την δυναμική του..

-Γιατί πρέπει να ακούσουν οι ακροατές την δική σου εκπομπή;

Νομίζω οτι είμαστε αυτο που χρειάζονται μετα απο μία δύσκολη εβδομάδα ώστε να χαλαρώσουν και να ταξιδέψουν εκεί που μπορούν να πάνε μόνο με το μυαλό τους..

 

Σπύρο σε ευχαριστώ!

Maria Storck

Molto Radio Όλα...πολύ! Μουσική Συνεντευξεις Νέα

>