Νέο Τραγούδι .Selena Gomez – My Mind & Me

Molto Radio

Νέο Τραγούδι .Selena Gomez – My Mind & Me

Η Selena Gomez κυκλοφορεί το συγκινητικό, αυτοβιογραφικό τραγούδι της, “My Mind & Me”!

Η Selena Gomez μιλάει για τους αγώνες ψυχικής της υγείας στο αυτοβιογραφικό της νέο single «My Mind & Me», το ομότιτλο τραγούδι του επερχόμενου ντοκιμαντέρ του Apple TV+ για την τραγουδίστρια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Gomez μίλησε σε βάθος για τη διάγνωση της διπολικής διαταραχής, ένα ψυχωσικό επεισόδιο που υπέστη το 2018, τις απειλητικές για τη ζωή ασθένειες, τις σκέψεις της για αυτοκτονία και το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της “My Mind & Me” που είναι τόσο ακατέργαστο που σχεδόν δεν ήθελε να το κυκλοφορήσει. «Σχεδόν δεν επρόκειτο να το κυκλοφορήσω. Η αλήθεια του Θεού, πριν από μερικές εβδομάδες, δεν ήμουν σίγουρη ότι μπορούσα να το κάνω», είπε.

Μιλώντας για το “My Mind & Me” -το οποίο η Gomez συνέγραψε με τους Amy Allen, Jonathan Bellion, Michal Pollack, Stefan Johnson και Jordan K. Johnson-, δήλωσε: “Το “My Mind and Me” είναι ένα λίγο λυπηρό τραγούδι, αλλά είναι επίσης ένας πολύ ωραίος τρόπος να βάλεις ένα κουμπί στο ντοκιμαντέρ της ζωής, και μετά θα είναι απλώς διασκεδαστικές ιστορίες με μένα που ζω τη ζωή μου και βγαίνω ραντεβού και συζητώ με τον εαυτό μου. Νιώθω ότι θα είναι ένα album που θα λέει, «Ω, δεν είναι πια σε αυτό το μέρος. στην πραγματικότητα απλώς ζει τη ζωή».

Το “My Mind & Me”, που σκηνοθέτησε ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ “Madonna: Truth or Dare”Alek Keshishian, κάνει πρεμιέρα μέσω του Apple TV+ την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου.

Molto Radio Όλα...πολύ! Μουσική Συνεντευξεις Νέα

>