Μαρτίνα Μπαντίκου – ”Animals Voice”

Molto Radio

Μαρτίνα Μπαντίκου – ”Animals Voice”

-Μαρτίνα, γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με το ραδιόφωνο;

Αποφάσισα να ασχοληθώ με το ραδιόφωνο διότι μου αρέσει να περνάω όμορφα μηνύματα στον κόσμο και να εκφράζω τις σκέψεις μου.

-Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να διαθέτει κάποιος, για να γίνει ραδιοφωνικός παραγωγός;

Η δημιουργικότητα, η θέληση, η φαντασία, η άνεση να μιλάει σε κόσμο και η αγάπη για αυτό που κάνει.

-Τι θέλεις να βγάλεις μέσα από τη ραδιοφωνική σου εκπομπή;

Μέσα από την φιλοζωική ραδιοφωνική εκπομπή μου θέλω να κάνω τον κόσμο να κατανοήσει περισσότερο τα ζώα και να τα αγαπήσει

-Υπάρχει κάποια έντονη ανάμνηση κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής σου εκπομπής;

Πολλές είναι οι όμορφες έντονες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής μου αυτή που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι όταν μιλούσα για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε τα αδέσποτα τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και ένας ακροατής μου έστειλε μήνυμα ότι άκουσε την εκπομπή και εκείνη τη μέρα έβαλε ένα μπολάκι με κρύο νερό έξω από το σπίτι του αυτό για μένα είναι κάτι υπέροχο.

-Πώς είναι το ιδανικό ραδιόφωνο για σένα?

Το ιδανικό ραδιόφωνο για μένα είναι αυτό που κάνει όλους τους ανθρώπους να έχουν αμείωτο ενδιαφέρον προς αυτό είτε με τα διάφορα στυλ τραγουδιών είτε με τις διάφορες εκπομπές οι οποίες καλύπτουν πολλά διαφορετικά θέματα.

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος σου στον αέρα;

Δεν έχω κάνει κάποιο μεγάλο λάθος στον αέρα αλλά ως ζωντανή εκπομπή θα μπορούσα να πω ότι έχω κάνει κάποια μικρά λαθάκια κυρίως σαρδάμ.

-Μίλησε μας για την εκπομπή σου.

Η εκπομπή μου αφορά τα φιλοζωικά ζητήματα μιλάω για όλα τα ζώα όχι μόνο για τα οικόσιτα και για μένα είναι κάτι πολύ ωραίο και σημαντικό γιατί μπορώ μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή μου να πω όσα θέλω για τα ζώα και να κάνω τους ακροατές να καταλάβουν πόσο αδικημένα είναι αυτά τα πλάσματα.

-Αν µπορούσες, ποιον θα έφερνες καλεσµένο στην εκποµπή σου και γιατί.

Κάθε Κυριακή στην εκπομπή μου φέρνω διάφορους καλεσμένους από τον χώρο της φιλοζωίας και τους παίρνω συνέντευξη οπότε έχω φέρει ήδη πολλά άτομα που ήθελα να ακουστούν στην εκπομπή μου και εννοείται υπάρχουν και πολλά άλλα τα οποία θα μιλήσουν τις ερχόμενες Κυριακές.

-Τι αγαπάς και τι µισείς στο ραδιόφωνο;

Στο ραδιόφωνο αγαπάω πολλά πράγματα όπως το ότι υπάρχει η αμεσότητα, η ειλικρίνεια και η επικοινωνία με τους ακροατές… Γενικά δεν μισώ κάτι στο ραδιόφωνο μου αρέσει αρκετά αυτό που κάνω και μου δίνει έμπνευση.

-Γιατί πρέπει να ακούσουν οι ακροατές την δική σου εκπομπή;

Οι ακροατές καλό θα ήταν να ακούσουν την εκπομπή διότι μιλάω για πολλά θέματα που τους αφορούν είτε είναι φιλόζωοι είτε όχι είναι σημαντικό να γνωρίζουν ορισμένα πράγματα ώστε να υπάρχει σεβασμός προς τα ζώα και αρμονική συνύπαρξη μαζί τους.

 

Μαρτίνα ,σε ευχαριστώ!

Maria Storck

 

Molto Radio Όλα...πολύ! Μουσική Συνεντευξεις Νέα

>