Άννα Χρυσάνθου – “Μια καινούρια αγάπη”

Molto Radio

Άννα Χρυσάνθου – “Μια καινούρια αγάπη”

Κυκλοφορεί επίσημα το δεύτερο single από την Άννα Χρυσάνθου με τίτλο «Μια Καινούρια Αγάπη». Το τραγούδι είναι το δεύτερο στη σειρά που αποτελεί προάγγελο του πρώτου της προσωπικού δίσκου που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Το τραγούδι «Μια Καινούρια Αγάπη» σε στίχους και μουσική του Γιάννη Χαριλάου είναι μια ατμοσφαιρική πιανιστική μπαλάντα που εξιστορεί τον πόνο ενός ανθρώπου που αναγκάζεται να ζήσει την αγάπη του στα κρυφά. Μια αγάπη που παρομοιάζεται με φωτιά, αλλά στον αδόκητο χαμό αυτής της αγάπης σβήνεται από το κλάμα του ήρωα και μένει πια στη στάχτη.
Στο δρόμο του έρωτα πολλές φορές ψάχνοντας την αποδοχή και τη ζεστασιά, ξεχνάμε το πιο βασικό – την αγάπη στον εαυτό μας. Και αλήθεια, πώς να ζεσταθεί η αγάπη στα κρυφά! Το τραγούδι στην ουσία του εξηγεί την καινούργια αγάπη που εν τέλη μαθαίνουμε να δείχνουμε ελεύθερα και περήφανα προς τον εαυτό μας.

Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Αλέξης Στενάκης, δίνοντας χώρο στην ερμηνεία του τσέλου από την Ηλιάνα Κορέτση και το κοντραμπάσο του Ηλία Καρκαβέλια.

Κυκλοφορεί από την Melodica Art Productions.

Molto Radio Όλα...πολύ! Μουσική Συνεντευξεις Νέα

>