Πέτρος Ιακωβίδης: «Άσ’ Το»

Molto Radio

Πέτρος Ιακωβίδης: «Άσ’ Το»

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Άσ’ Το».

Η δημιουργικότητα και το ταλέντο του Πέτρου Ιακωβίδη τον έχουν αναδείξει ως τον πιο ταλαντούχο λαϊκό τραγουδιστή της νέας γενιάς, με τις επιτυχίες του να διαδέχονται η μια την άλλη.

Πρόσφατα το «Τατουάζ» του έγινε η αγαπημένη μας μουσική «εμμονή, ενώ τα τραγούδια που έχει χαρίσει σε άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες σημειώνουν αντίστοιχη εντυπωσιακή πορεία στα charts, και μας κάνουν να σπάμε το replay button.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Πέτρος Ιακωβίδης επιστρέφει με το «Άσ’ Το», την πιο δυναμική ίσως λαϊκή μπαλάντα της μέχρι τώρα δισκογραφικής πορείας του. Μια μπαλάντα με ιδιαίτερο νόημα, ένα τραγούδι που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση μέσα από τις ζωντανές του εμφανίσεις στο «Fantasia Live».

Το «Άσ’ Το» μιλάει για έναν άνθρωπο που αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος σε μια σχέση που έχει φθαρεί ολοκληρωτικά, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο για πισωγυρίσματα – κατάσταση την οποία όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας.

Τη μουσική υπογράφει, για ακόμα μία φορά, ο ίδιος ο Πέτρος Ιακωβίδης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη Βίκυ Γεροθόδωρου.

Μια αντίστοιχη ιστορία παρακολουθούμε να εκτυλίσσεται και στο κινηματογραφικό music video του τραγουδιού που μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube σε σκηνοθεσία Bodega Visuals.

Το «Άσ’ Το» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Molto Radio Όλα...πολύ! Μουσική Συνεντευξεις Νέα

>